Meld je aan voor de masterclass ‘Haal meer geld uit je sport’ op 20 april

,

Topsport Gelderland organiseert op woensdag 20 april de masterclass ‘Haal meer geld uit je sport’. Tijdens een twee uur durend avondprogramma, in het Sport- & Onderwijsgebouw op Papendal, wordt daarbij ingegaan op sportsponsoring én op loopbaanbegeleiding. Als sporter wil je immers zo lang mogelijk onbezorgd blijven sporten en ook na je carrière wat kunnen doen. De avond is dan ook gericht op Gelderse sporttalenten.  Met Wilco Nijland van King of the Court en Joppe Grasveld en Valentin Verga van Athletes Work zijn er drie sprekers. Vooraf aanmelden is vereist.

Wilco Nijland (foto) is eigenaar van Sportworx en daarmee organiseerde hij onder meer grote beachvolleybaltoernooien, zoals de Nederlandse kampioenschappen. Hij bedacht daarbij ook King of the Court, een uniek beachvolleybaltoernooi dat inmiddels in Nederland, Duitsland én Qatar wordt gespeeld. Vijf teams strijden daarbij in drie ronden en op een tijdschema tijdens één avond om de titel ‘King of the Court’, waarbij het publiek via skyboxen in een soort arena om het veld alles van dichtbij kan bekijken. Het in coronatijd ontstane idee bleek een gouden greep te zijn. In de masterclass geeft Nijland uitleg over zijn ervaringen met sportsponsoring en creativiteit.

Athletes Work helpt topsporters en oud-topsporters met het voorbereiden op een leven na of buiten de topsport. Samen met sporters werken zij aan een toekomstplan en stappenplan naar maatschappelijk succes. Dat kan iets zijn waar je tijdens je sportcarrière al mee bezig bent, maar het kan ook een voorbereiding zijn op wat je wilt gaan doen zodra jouw sportcarrière erop zit. Het in de sportwereld zo beruchte zwarte gat wordt op deze manier voorkomen, door er al tijdig op in te spelen. Een belangrijk onderwerp om over na te denken dus.

Wil jij ook meer winst uit je sportcarrière halen? Dan lijkt deze masterclass ons daarvoor zeer geschikt! Meld je dus aan. Dat kan via dit inschrijfformulier. De masterclass begint op 20 april om 18.45 uur en is rond 20.45 uur afgelopen.