Help je sportcarrière vooruit met het Sponsorstappenplan

,

Veel sporters lopen er tegenaan; het is niet gemakkelijk om je sportcarrière te bekostigen. Bij Topsport Gelderland helpen we sporters op veel verschillende manieren, ook als het om financiën gaat. Bijvoorbeeld via het Topsport Gelderland Fonds, Talents 2 Paris en Toppers Bij Jou Op School. Maar werk jij zelf ook aan de financiering van je sportcarrière? Dan probeer je dat vast en zeker via sponsoring én ook daarbij kunnen we je helpen. Samen met Match en Fit en topatleet Frank Futselaar hebben we voor jullie namelijk het Sponsorstappenplan ontwikkeld.

Wil jij als Gelders sporttalent of topsporter met sponsoring aan de slag? Dan helpt het Sponsorstappenplan jou verder. In het uitgebreide document dat we hebben opgesteld krijg je uitleg over de verschillende vormen van sponsoring, over hoe je het aanpakt om jouw sponsoring op te zetten, hoe je bedrijven en andere partijen kunt benaderen, hoe je afspraken maakt, wat je kunt doen om sponsors tevreden te houden en nog veel meer dan dat.

Het Sponsorstappenplan is een tool die exclusief is ontwikkeld voor Gelderse sporters. Wil jij met sponsoring aan de slag, dan kun jij er gebruik van maken. Neem daarvoor contact op met de sportmanager van jouw regio:

  • Stedendriehoek & Noord Veluwe: Reina Beltman – reina@topsportgelderland.nl
  • Arnhem: Geeke Barmentloo – geeke@topsportgelderland.nl
  • Nijmegen & Rivierenland: Yannick van Harskamp – yannick@topsportgelderland.nl
  • Achterhoek & De Vallei: Eline Segers – eline@topsportgelderland.nl

Na contact met de sportmanager maakt zij of hij een afspraak met je om door te nemen waar je opzoek naar bent, of het Sponsorstappenplan je kan helpen en hoe dat vervolgens werkt. Op die manier weten we zeker dat jij op de juiste manier aan de slag kunt.