De Topsport Gelderland bidon

Om te zorgen dat jij genoeg vocht binnenkrijgt tijdens je training, ontwikkelden we de Topsport Gelderland bidon. Deze bidon is een mooi hulpmiddel, op meerdere manieren. Zo staan de ingrediënten voor een isotone drank erop. Ook lees je aan streepjes af hoeveel je per uur zou moeten drinken. Doordat de bidon doorzichtig is, kunnen jij en je trainer/coach, precies zien of je genoeg gedronken hebt.

Kortom; je bent met het gebruiken van de bidon je telkens ervan bewust of je voldoende vocht tot je neemt. Het is hét hulpmiddel om je eigen vochtcoach te worden!

Biobased
Het gebruik van een bidon in plaats van een wegwerpflesje is natuurlijk al beter voor het milieu. Daarnaast is de Topsport Gelderland bidon biobased. Dat wil zeggen dat er in vergelijking met traditioneel plastic aanzienlijk minder kooldioxide (CO2) uitstoot is geweest tijdens het productieproces. De productie van 1 ton biobased plastic levert zelfs meer dan het dubbele van het gewicht aan CO2 uit de atmosfeer op!

Maak je eigen sportdrank

Een handige methode om zelf een sportdrank te maken, is om appelsap met water te verdunnen. Eventueel kun je daar een mespuntje zout per liter bidon aan toevoegen. Dat zorgt voor een betere vochtopname. Maar let op; het is wel de vraag of een zouttoevoeging nodig is aangezien we vaak teveel zout gebruiken.