Marketing & Communicatie.

Voor veel sporttalenten en topsporters is het lastig om de sport te bekostigen. Dan is het belangrijk om creatief te zijn en te proberen toch aan middelen te komen, zodat je je sport op de juiste manier uit kan oefenen. Aan de andere kant, hebben gevestigde topsporters juist veel waarde die ze kunnen vermarkten. Hoe zorg je er nu voor dat je dat, zowel als beginnende sporter als succesvolle topsporter goed doet? Daar komen communicatie en marketing bij om de hoek kijken.

We beginnen met jouw verhaal. Want wie ben je nu eigenlijk en wat maakt jou uniek ten opzichte van andere mensen en zelfs je mede-topsporters? Hoe presenteer je jezelf en hoe zet je bijvoorbeeld social media in? Daarna kijken we hoe je vervolgens een inkomen daar uit kunt halen, om zo je sport te bekostigen of als je succesvol bent, er ook wat aan over te houden voor de toekomst.

Heb je vragen over marketing en communicatie? Neem dan contact op met de sportmanager uit jouw regio.

Sponsoring

Veel sporttalenten en topsporters moeten aan de slag met sponsoring, om op die manier hun sportcarrière te bekostigen. Maar hoe doe je dat nu? Waar begin je überhaupt. Bij Topsport Gelderland kunnen we je daarmee helpen. Sterker nog, we hebben een compleet document voor je klaarliggen waarmee jij je eigen sponsorplan in elkaar kunt zetten, je ideeën op doet over hoe je bedrijven benaderd voor sponsoring en meer.

Wil je ook met je eigen sponsorplan aan de slag? Neem dan contact op met de sportmanager uit jouw regio.

Sinds 2023 hebben wij ook het Topsport Gelderland Fonds. Via dit financiële fonds kun je enkele keren per jaar een aanvraag doen om eenmaal per jaar een bijdrage te krijgen. Klik hier voor meer informatie.