Eerste regionale masterclass succesvol; kom jij naar de volgende?

,

Afgelopen woensdag 25 september vond in Apeldoorn de regionale masterclass Gezond Presteren plaats, georganiseerd door Topsport Gelderland. Dat was de eerste van vier regionale masterclasses rond hetzelfde onderwerp, met in iedere regio andere workshops, in deze periode. De bijeenkomst trok 45 enthousiaste deelnemers, waaronder sporters, ouders, en trainers/coaches, die meer wilden leren over energiemanagement en dopingvrije sport. Voor de andere drie regionale masterclasses kun je je nog aanmelden.

Lees meer

Help je sportcarrière vooruit met het Sponsorstappenplan

,

Veel sporters lopen er tegenaan; het is niet gemakkelijk om je sportcarrière te bekostigen. Bij Topsport Gelderland helpen we sporters op veel verschillende manieren, ook als het om financiën gaat. Bijvoorbeeld via het Topsport Gelderland Fonds, Talents 2 Paris en Toppers Bij Jou Op School. Maar werk jij zelf ook aan de financiering van je sportcarrière? Dan probeer je dat vast en zeker via sponsoring én ook daarbij kunnen we je helpen. Samen met Match en Fit en topatleet Frank Futselaar hebben we voor jullie namelijk het Sponsorstappenplan ontwikkeld.

Lees meer

Vier regionale masterclasses Gezond Presteren in september en oktober

,

De maanden september, oktober en november staan bij Topsport Gelderland in het teken van Gezond Presteren. Tijdens deze themamaanden besteden we extra aandacht aan het onderwerp. Én dat doen we onder meer met regionale masterclasses. In september en oktober organiseren we er maar liefst vier! Op woensdag 25 september beginnen we met de regio’s Stedendriehoek en Noord Veluwe, vervolgens zijn we 2 oktober in de Achterhoek, daarna is er op woensdag 9 oktober een masterclass voor de regio’s Arnhem en De Vallei en tot slot op 10 oktober de regio’s Nijmegen en Rivierenland.

Lees meer

Topsport Gelderland een-tweetje: Hein van Teeffelen

,

Het is al even geleden dat we een Topsport Gelderland een-tweetje publiceerden. We hadden alle collega’s binnen het team immers gehad. Sinds kort is Hein van Teeffelen echter nieuw binnen ons team. Hij is de opvolger van Martijn Spithoven als programmamanager van de regio Arnhem. En dus legden we ook Hein vijf vragen voor, waar hij enthousiast antwoord op heeft gegeven. Je leert hem beter kennen via dit interview.

Lees meer

Sportfolio geïntroduceerd bij studenten Young Talent Academy

,

Het nieuwe studiejaar is van start gegaan en daarbij is op de Young Talent Academy in Nijmegen afgelopen week het Sportfolio geïntroduceerd. Dat is een speciaal voor talentvolle sporters door Topsport Gelderland ontwikkeld werkboek, om hun eigen sportfolio te ontwikkelen. Aan de hand van het werkboek gaan sporters door middel van verschillende opdrachten en workshops aan de slag. De eerstejaars studenten van het MBO kregen een eerste van vier workshops tijdens hun introductieweek.

Lees meer