VR Bedrijfsuitjes.

Daag jezelf en je collega’s virtueel én actief uit

Ben jij opzoek naar een leuk bedrijfsuitje met jouw team? Of wil jij je collega’s eens op een andere manier uitdagen? Dan ben je bij het Esports Talent Center Gelderland op ons prachtige nationale sportcentrum Papendal aan het juiste adres! Wij bieden een ruim aanbod VR headsets aan van hoogwaardige kwaliteit voor een te gek uitje voor 1-10 personen. Het hele uitje wordt professioneel begeleid door onze esporters.

Het aanbod aan games bestaan uit:
– Beat Saber
– The Plank Experience
– Pistol Whip
– Epic Rollercoaster
– Sports Scramble
– Gun Raiders
– Creed
– Jurassic World

Tarieven
1-5 personen: €175
6-10 personen: €350

Overige mogelijkheden
Naast de VR games zijn er ook nog meer mogelijke aanvullende activiteiten op onze unieke locatie op Papendal. Bijvoorbeeld:
– Bezoek esports trainingsruimte inclusief racen in simulator / FIFA / Valorant spelen.
– Rondleiding over het Papendal terrein.
– Catering

Alle bovenstaande opties kunnen worden vermeld in het inschrijfformulier onder opmerkingen.

Locatie
Sport- & Onderwijsgebouw Papendal (foto)
Papendallaan 51, 6816 VD te Arnhem

De verhuur van VR vindt plaats op het nationale sportcentrum bij Papendal. Op deze locatie trainen ook onze esports talenten aan hun weg naar de top. Alle opbrengsten van de VR activiteiten dragen bij aan talentontwikkeling in (E-)sport en aan sportief opgroeien van Gelderse kinderen.

Inschrijfformulier
Door hier te klikken komt u bij het inschrijfformulier. Daarop kunt u aangeven van welke dienst u gebruik wilt maken en voor welke datum en tijden. Na het insturen van dit formulier, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.