Trainers & Coaches.

Trainers/coaches spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van sporters. Er komt veel kijken bij het opleiden van een sporttalent. Een goede trainer heeft niet alleen veel kennis, maar beschikt ook over de praktische vaardigheden. Topsport Gelderland is er om jou te helpen en ondersteunen. Dit doen we middels verschillende talentenprogramma’s waar we actief zijn, maar ook op individueel verzoek.

Heb jij vragen of hulp nodig? Dan kun je daarvoor in contact treden met onze sportmanagers. In iedere regio is iemand actief. Op onze teampagina vind je welke sportmanager actief is in jouw regio, evenals zijn of haar contactgegevens.

Jaarlijks trainerscongres

Topsport Gelderland organiseert jaarlijks in juni een trainerscongres voor alle ambitieuze trainers uit Geldeland. Tijdens deze avond bieden we interessante workshops aan, van testen & meten tot aan prestatiegedrag. Ook is er ruimte om met andere trainers te sparren over vraagstukken die je wellicht nog hebt. Deelname is volledig gratis. Heb je interesse om deel te nemen aan het eerst volgende trainerscongres? Houd dan onze socials in de gaten en zie als eerste de uitnodiging voorbij komen!

Na afloop van het trainerscongres komt het Topsport Gelderland magazine (foto) uit. Hierin staat niet alleen een samenvatting van de besproken thema’s, maar ook informatie over meerdere producten en diensten die we aanbieden.

Kennisclips.

Welke trainer wil je zijn, hoe voer je een POP-gesprek en hoe creëer je een optimale ontwikkelomgeving voor je sporters? Samen met YAAP sport- en prestatiepsychologen namen we 5 kennisclips op, speciaal voor trainers en coaches, waarop antwoorden komen op die vragen en meer. Je kunt ze hieronder allemaal bekijken.