Sporttalent Online in Beweging.

Met Sporttalent Online in Beweging zetten we jou aan het werk! Zo doe jij een functionele krachttraining in je eigen woonkamer, slaapkamer, tuin of waar dan ook. Het enige dat je nodig hebt; een powerbag en laptop of computer. Met Sporttalent Online in Beweging doe je namelijk een training van een uur, waarbij onze trainers je begeleiden. De powerbag is via Topsport Gelderland te bestellen.

Zie jij het zitten om te trainen met Sporttalent Online in Beweging? Meld je dan kosteloos aan! Dat kan via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je een link met een wachtwoord, zodat je de pagina met alle video’s kunt bekijken. Momenteel zijn er al 10 video’s geüpload. Je kunt dus al flink wat trainingsuren maken met onze trainers.

Meer informatie

Het Sporttalent Online in Beweging project is een initiatief van Topsport Gelderland. Met de video’s proberen we jou als sporttalent of topsporter een extra tool te geven om jezelf te ontwikkelen en te trainen. Of het nu in een periode is waarin trainen op locatie door omstandigheden lastig is, of omdat je graag een extra workout aan je schema toevoegt. De door ons ontwikkelde video’s, met professionele trainers, zijn uiterst geschikt om jou te helpen.

In de trainingen wordt gebruik gemaakt van een powerbag. Deze zijn bij de diverse RTC-programma’s waarmee wij werken beschikbaar. Wil je er zelf ook gebruik van maken? Dan raden wij vooralsnog aan om er zelf één aan te schaffen. Binnen afzienbare tijd hopen we bij Topsport Gelderland ook powerbags aan te bieden voor verkoop.