Vier regionale masterclasses Gezond Presteren in september en oktober

,

De maanden september, oktober en november staan bij Topsport Gelderland in het teken van Gezond Presteren. Tijdens deze themamaanden besteden we extra aandacht aan het onderwerp. Én dat doen we onder meer met regionale masterclasses. In september en oktober organiseren we er maar liefst vier! Op woensdag 25 september beginnen we met de regio’s Stedendriehoek en Noord Veluwe, vervolgens zijn we 2 oktober in de Achterhoek, daarna is er op woensdag 9 oktober een masterclass voor de regio’s Arnhem en De Vallei en tot slot op 10 oktober de regio’s Nijmegen en Rivierenland.

Alle avonden worden op een andere manier ingevuld, met verschillende sprekers en diverse onderwerpen. Wel zullen enkele sprekers op meerdere locaties actief zijn. Zo gaat het in Apeldoorn over energiek presteren en dopingvrij sporten, waar in Doetinchem de workshops gaan over slaap & herstel en sportvoeding voor herstel. Dat laatste komt in Arnhem ook aan bod, evenals energiek presteren. In Nijmegen gaan de workshops over het maken van gezonde snacks en slaap & herstel.

Klik hieronder op de masterclass van jouw regio voor alle informatie en het aanmeldformulier:

Wil je deelnemen? Zorg dan dat je je tijdig aanmeld in je eigen regio. We hopen velen van jullie te mogen begroeten bij de regionale masterclasses!